Zakelijke projecten

Met het starten van mijn eigen prepress servicebureau begon ook de eerste applicatie voor mijn bedrijf; namelijk een perfect daarop afgestemde administratie bestaande uit een Management Informatie Systeem met ingebouwd Digital Asset Management.
En na verloop van tijd kwamen er meer software producten.

De belangrijkste producten heb ik op deze site uitgelicht. Uiteraard hebben we ook legio maatwerk projecten ontwikkeld, maar die heb ik niet op mijn site vermeld. Misschien volgt er later nog eens een sectie over specifieke projecten waar ik bijzonder trots op ben, zoals voor Hallmark, Roto Smeets de Boer, Centraal Bureau voor Statistiek en andere bekende en minder bekende bedrijven.
Voor nu houd ik het bij de eigen applicaties die wij vanuit Digilink aan de man brachten, en waarbij ik voor het merendeel van de architectuur en de ontwikkeling verantwoordelijk ben geweest.

Bij ieder product is er een verhaaltje over de achtergrond ervan. Ik vind het leuk om daarover te vertellen maar het is misschien wat langdradig voor de ongeduldige lezer.
De specsheet en de screendumps geven daarom direct aan het begin een beknopt beeld van het product.

Ze zijn direct te bereiken vanuit het hoofdmenu bovenaan deze pagina, of klik op een van de keuzes aan de rechterkant en ga daarna naar de vorige of volgende pagina via de linkjes rechts bovenaan de pagina’s.

Voor de goede orde:
Veel van de projecten onder het ‘Projecten’ menu zijn door mij ontwikkeld gedurende mijn dienstverband en/of management overeenkomst met mijn bedrijf Digilink BV.
Ik bespreek de producten met als doel aan te geven wat ik zo al gemaakt heb, en niet om de indruk te wekken dat al deze producten mijn eigendom zijn.
Tevens is het uiteraard niet zo dat alle producten alleen door mij zijn gemaakt.
Ik ben de initiatiefnemer en oorspronkelijke ontwerper en ontwikkelaar geweest, waarna samen met andere programmeurs van Digilink veel producten verder zijn geevolueerd.